Gratis online masterclass:

High Performance Lifestyle

21-06-2022
Starts at 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat ga je leren tijdens deze webinar?

Je leert hoe je:

  • Naar de next level gaat in je leven;
  • Plateau doorbreekt;
  • Op alle gebieden wint;
  • Op een duurzame manier jouw doelen behaalt, zodat dit niet ten koste gaat van jouw dierbaren en energie;
  • Het systeem waarmee je de dingen die je met jezelf afspreekt ook daadwerkelijk gedaan krijgt op een constante wijze;
  • De meest gemaakte fouten voorkomt, waardoor jij jouw doelen nu wel gaat behalen;
  • Jezelf "high performance" gewoonten aanleert, waardoor jij moeiteloos productiever wordt!Asos Harsin

Over de spreker / over het webinar

In deze online masterclass neemt Asos Harsin je mee hoe je gelukkiger, gezonder en productiever word. . Asos is anders de meesten en dit moet je zelf ervaren om te kunnen bevestigen. Om het leven te creëren dat je voor ogen hebt, heb je een Doorbraak en een stappenplan nodig. Asos heeft jarenlang gezocht naar het juiste stappenplan door middel van het bezoeken van seminars, cursussen volgen en coaching.  Daarna heeft hij een sales bedrijf gebouwd. In de tijdspan van bijna 20 jaar heeft hij een team gebouwd met tienduizenden vertegenwoordigers verspreid over 4 continenten, die samen honderden duizenden klanten hebben gemaakt die samen honderden miljoenen aan euro's hebben omgezet! Hier ontstond zijn passie en kunde in het beste uit mensen te halen. Hij kwam er hier achter wat werkt om mensen te helpen met een 'High Performance levensstijl.


Omdat hij in 20 jaar in 4 continenten met zoveel verschillende mensen gewerkt en geleid heeft, ontdekte hij wat de overeenkomsten zijn. Hij heeft zo alle ervaring van het werken met duizenden mensen in een succesformule weten te destilleren van 8 stappen. Dat is de Ultieme Doorbraak Formule. Deze formule heeft hij op zoveel mogelijk mensen en situaties getest en wat blijkt... Het werkt altijd en ondertussen heeft hij hier al heel veel mensen van over de hele wereld mee kunnen helpen.


Of je nou een plateau hebt bereikt, productiever wilt zijn, een product wilt ontwikkelen, bepaalde carrière doelen hebt, gezonder wilt leven, op andere gebieden ook wilt accelereren i.p.v. op  slechts een gebied. Dit systeem gaat jou laten slagen om jouw doelen te behalen mits je bereid om de stappen te volgen die noodzakelijk zijn. 


Sinds 2002 spreekt Asos op grote podia, helpt hij internationaal bedrijven excelleren en is hij prestatiecoach. Inmiddels heeft Asos duizenden mensen mogen coachen en mogen spreken in 20 verschillende landen. 


Spreken in grote arena's werd op een gegeven moment zelfs normaal. Arena's in Barcelona, London, Boedapest, Seoul, München, Keulen, Charlotte, North-Carolina, Lissabon, Madrid, Stockholm, Glasgow, Oslo, Rotterdam, Montreal, Toronto en zo kan ik nog wel even door gaan. Het grootste podium waar hij op heeft gestaan was met 25.000 toeschouwers terwijl hij in 8 talen werd vertaald... Over trackrecord gesproken.


En nu heb jij de kans om zijn succes formule te leren. Vanuit huis.


Er is geen beter moment dan nu om je aan te melden. Als je al zover bent gekomen dan is het nu tijd om te handelen. Als niets veranderd dan veranderd er niets. Als 1 ding veranderd dan veranderd alles.

Reserveer je plek dan zien we je hopelijk snel!

Ja, Ik wil meer leren over Gelukkiger, Gezonder en Productiever leven!

21-06-2022
Starts at 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden