Startpunt

De blauwdruk voor het leveren
van uitzonderlijke prestaties

In mijn jeugd had ik grote dromen.

Ik wilde altijd al succesvol zijn. Succes betekent voor iedereen wat anders. Succes was voor mij een succesvol bedrijf, aanzien en een gezonde leefstijl.

Op de een of andere manier had ik altijd het gevoel dat ik voor iets bijzonders in de wieg was gelegd. Vraag me niet waarom...

Dagelijks dacht ik aan het succes dat ik wilde hebben. Alleen deed ik niet de juiste dingen die nodig waren om dit einddoel te bereiken. 

Mijn grootste valkuil was dat ik dacht dat kennis gelijk stond aan macht en dat ik door het vergaren van meer kennis uiteindelijk mijn doelen zou bereiken. Waarschijnlijk kan jij ook bevestigen dat het lezen van die boeken, het luisteren naar podcasts en het volgen van trainingen je tot nu toe niet die kwantum sprong heeft gegeven die je dacht te krijgen. 

Ondanks dat ik een jonge asielzoeker was, de taal niet goed sprak en vanaf jonge leeftijd al veel uitdagingen had in mijn leven, weerhield mij dat niet om strijdlustig op mijn doel af te stormen.

Op mijn negentiende begon ik mijn eerste bedrijf. Op karakter en met een goede arbeidsethos realiseerde ik mijn eerste doelen.

Het was niet de doorbraak waarvan ik wist dat die voor mij bestemd was. Er was iets wat ik miste. Een puzzelstuk dat het hele plaatje compleet maakte. Voordat ik het stukje vond ging ik door een fascinerende fase.

Ze zeggen weleens: "de nacht is op zijn donkerst net voordat de zon opkomt". 

Ik begon excuusjes te verzinnen om mijn teleurstellende resultaten te verantwoorden...

Daarnaast begon ik te twijfelen aan mijzelf of ik wel in de wieg was gelegd voor dat grote succes. 

Ik schrok van mijzelf, want ik begon symptomen te vertonen van slachtofferschap. Als er iets is wat ik nooit heb willen zijn is het een slachtoffer. 

Ik was het zat om het zat te zijn. Ik was echt toe aan mijn grote doorbraak. Alleen zocht ik nog naar concrete handvatten om mijn ultieme levensdromen te vertalen naar concrete jaar-, kwartaal- en weekplanningen. Ik was helemaal klaar met het abstracte geklets van de guru's.

Dat moment weet ik nog als de dag van gisteren. Ik zat in een zaal tijdens een live training van Les Brown. Op dat moment besloot ik dat ik geen toeschouwer meer zal zijn, maar dat ik op het podium van het leven zou acteren. Als één van de hoofdrolspelers in mijn eigen verhaal.

Vijf jaar later...

Vijf jaar later stond ik op het podium samen met Les Brown en Robert Kiyosaki als een van de hoofdsprekers op het event.

Het puzzelstukje dat de katalysator was voor mijn succes is samengevat dat ik high performance vaardigheden ben gaan toepassen en dat ik comfortabel werd met het doen van de oncomfortabele dingen. 

Ik leerde hoe je van je machtigste wapen gebruik maakt. Je mindset! Voor velen is het anker op hun schip, terwijl het wind moet zijn in zeilen.

Vanuit mijn kennis en ervaring heb ik een effectieve en efficiënte methodiek ontwikkeld waarmee ik mensen in beweging krijg en houd, waardoor zij doorbraak na doorbraak ervaren. Ook wel de doorbraakformule genoemd.

Deze methodiek heb ik toegepast in mijn salesbedrijf

Waardoor ik op 4 continenten in 21 landen een organisatie van tienduizenden mensen heb opgebouwd die samen honderdduizenden klanten hebben gemaakt en honderden miljoenen aan omzet hebben gegenereerd.

Om dit te kunnen realiseren moest ik dus met mensen werken van verschillende leeftijden, culturen, opleidingsniveaus en sociale klasse. Dit was ontzettend belangrijk voor mijn validatie dat mijn methodiek ook daadwerkelijk mensen helpt aan een doorbraak. 

Deze methode heb ik wereldwijd mogen overbrengen in uitverkochte arena's en nu bied ik het aan in de vorm van het Startpunt. Een vorm die betaalbaar is voor iedereen.

De ultieme doorbraak formule

Ik hoop dat je op dit moment beseft dat wat je tot nu toe gedaan hebt, je heeft gebracht waar je nu bent. Om naar het volgende niveau te gaan heb je dingen anders te doen.

Naast doelen te stellen heb je ook de juiste gewoonten te stellen en dan wel de "high performance gewoonten". Alleen als je op dagelijkse basis meer geluk, succes en voldoening wilt ervaren. De belangrijkste voorwaarde in mijn model is namelijk dat het behalen van jouw doelen niet ten koste mag gaan van je dierbaren of gezondheid. 

Het startpunt van jouw doorbraak begint vandaag, hier en nu, als jij het besluit neemt om te gaan voor jouw eigen doorbraak. 


Wil jij ook van nature
een high performer zijn?


Als ik het kan, dan kan jij het ook...

  • Volg een kant-en-klaar stappenplan waarin ik je begeleid om high performance vaardigheden aan te leren;
  • Leer hoe je meer energie behoud en tegelijkertijd meer gedaan krijgt;
  • Ervaar meer succes, geluk en voldoening in jouw leven;
  • Leer als een pro plannen, evalueren en bijsturen;
  • Leer hoe je een winnaarsmentaliteit creëert ook al heb je die nu nog niet;  
  • Word comfortabel met het doen van oncomfortabele dingen;
  • Leer hoe je consistent de juiste gewoontes in je leven integreert. 

"Productief en gemotiveerd"

Ik ben nog nooit zo productief en gemotiveerd geweest.
Super dankbaar dat ik dit heb mogen leren en toepassen.

- Sharon

Het startpunt van een
high performance levensstijl

€ 997,-
€ 127,-

Startpunt + Kickstartplanner + werkboek

De online training waarin ik je mijn ultieme doorbraak formule leer, zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Bijbehorend ontvang je het werkboek en de kickstartplanner. De enige planner en journal in één. 

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Super efficiënt met tijd
Zo blij met deze videocursus. Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt om de planner dagelijks op een juiste manier te gebruiken, waardoor ik super efficiënt met mijn tijd ben.

- Linda

Ms. Nameless
Add Your Stars
Echt een doe training
Het is echt een doe training, waarbij je bij de hand wordt genomen om alle 8 essentiële stappen te doorlopen voor blijvend resultaat.

- Dylan

Ms. Nameless
Add Your Stars
De rust die ik zocht.
De stappen en structuur geven mij echt de rust en regelmaat die ik zocht.

- Esther

Ms. Nameless
Add Your Stars

Iedereen heeft hetzelfde aantal uren in een dag. Het is ook niet zo dat succesvolle mensen "Super Powers" hebben. Zij doen iets anders dan de rest... Maar wat? Zij hebben "high performance" gewoonten en zijn comfortabel met het oncomfortabele. En gewoonten kan je jezelf aanleren. Het is wel één van de moeilijkste dingen die er is.

Hoe je dit succesvol doet, is in kleine stapjes en met een gedegen plan. En dat is precies wat je leert bij Startpunt. Leefstijl verandering. Je neemt afscheid van gewoonten die je niet dienen en je leert jezelf goede gewoonten aan, zodat jij dit jaar nog een doorbraak ervaart binnen welk levensdomein jij dat dan ook wilt. Kortom, je leert doen wat je met jezelf afspreekt, zodat jij jouw doelen behaalt. 

"Hoe je één ding doet, doe je alles"

Start vandaag nog met het maken van de Beslissing.
De belangrijkste stap binnen mijn formule!

Klaar voor een nieuwe start?